Confidențialitate datelor personale

Operatorul siteurilor datascop.ro, blog.dateoficiale.ro, dosarejustitie.ro, firmelazi.ro, codpostal.info.ro – în continuare siteurlile datascop.ro – garantează că datele cu caracter personal al utilizatorului siteurilor datascop.ro nu vor fi închiriate, înstrăinate sau vândute unor terți.

Prelucrarea datelor cu caracter personal se face în conformitate cu dispozițiile Regulamentului (UE) 2016/679 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

Drepturile utilizatorului siteurilor datascop.ro, astfel cum sunt prevăzute de Regulamentul (UE) 2016/679 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, sunt:

– dreptul de informare
– dreptul de acces la date
– dreptul de intervenție
– dreptul de opoziție
– dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale
– dreptul de a se adresa justiției.

Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere pe adresa de mail dpo[a rond]datascop.ro, urmând să primiți un răspuns în cel mai scurt timp.

Securitatea datelor personale

Operatorului siteurilor datascop.ro folosește pentru stocarea datelor cu caracter personal serverele partenerilor. Toate echipamentele tehnice folosite de operatorul siteurilor datascop.ro sunt securizate împotriva accesărilor neautorizate.

Utilizarea siteurilor-ului, logarea şi accesul la serviciile oferite presupune implicit acceptarea prezentei Politicii de confidențialitate al siteurilor datascop.ro. Orice modificări vor fi aduse Politicii de confidențialitate prezente, vor fi publicate pe prezentul site, și prin continuarea utilizării siteurilor datascop.ro după publicarea modificărilor, se consideră acceptarea acestor modificări.